Doctor Den Hoofdweg 848A 2132 MC Hoofddorp (NL)
+31 (0)20 214 2033 info@doctorden.nl
223 Views
InJECTABLES

Doctor Den maakt de ware schoonheid zichtbaar. Wilt u ook dat uw uitstraling verbeterd zonder dat u echt verandert? Een cosmetische behandeling door een echte specialist zorgt ervoor dat u er weer jonger, stralender en vitaler uitziet terwijl u uw natuurlijke expressie behoudt. Vraag geheel vrijblijvend en gratis een consult aan bij dé specialist op het gebied van: Fillers en Botox (botuline Toxine) behandelingen voor man en vrouw!

Botox behandeling met botuline toxine om rimpelvorming te onderdrukken. Het gebruik van botuline toxine remt niet alleen de spierbewegingen die rimpels veroorzaken, maar wordt ook ingezet tegen bijvoorbeeld migraine, overmatig zweten en tandenknarsen.

Rimpels verdwijnen doordat Botuline toxine de prikkel van zenuw naar spier blokkeert. Hierdoor wordt deze minder krachtig.

Botuline toxine is een eiwit dat wordt aangemaakt door de bacterie Clostridium Botulinum toxine (BTX). Dit eiwit wordt in de spiervezels van mimisch spieren gespoten. Dit zijn spieren die verantwoordelijk zijn voor de lijntjes die ontstaan bij mimiek, zoals fronslijnen en kraaienpootjes.

Waarom een behandeling met Botox of Filler(s)?
Injectables worden gebruikt om bijvoorbeeld plooien en rimpels te bestrijden en tijdelijk te laten verdwijnen. Door injectables ervaart u een jonger, frisser en een natuurlijk uitziende uiterlijk. Botuline toxine of Fillers (Hyaluron, Radiesse en Sculptra) vullen de huid op en stimuleren aanmaak van collageen. Zo krijgt u weer volume in uw gezicht en verdwijnen rimpels. Behandelingen zijn mogelijk voor o.a.:

⦁ Lippen

⦁ Wangen

⦁ Jukbenen

⦁ Lachrimpels of wallen

⦁ Huidveroudering