Doctor Den Hoofdweg 848A 2132 MC Hoofddorp (NL)
+31 (0)20 214 2033 info@doctorden.nl
169 Views
CHIRURGISCHE VERRICHTINGEN

Doctor Den is een veelzijdig specialist en is aangesloten bij NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde) de vele specialisaties zijn in de jaren opgebouwd zo ook de (kleine) chirurgische verrichtingen zoals de volgende behandelingen: Liposuctie, atheroomcyste, kleine lipomen.

  • Bij de behandeling van liposuctie wordt de plaatselijke vetophopingen verholpen en komen contouren van uw lichaam beter in verhouding. Bij deze liposuctie behandeling wordt je figuur aanzienlijk verbeterd en je lichaam wordt weer blijvend in balans gebracht. Er zal na de behandeling (gemiddeld 4 weken) een duidelijke contour-verbetering zichtbaar zijn. De vetcellen die tijdens de ingreep zijn weggehaald komen geen nieuwe vetcellen terug. Het resultaat is dus, wanneer je niet ineens heel veel aankomt, blijvend.

 

  • Normaal gesproken heb je geen last van een atheroomcyste. Als de cyste ontstoken raakt, kun je er wel last van krijgen. Dit is herkenbaar aan bijvoorbeeld een toename van de zwelling, roodheid en pijn. Het bultje of de bultjes kunnen ook meer vast aan de huid komen te zitten, je kunt het dan niet meer verschuiven. Wanneer dit het geval is adviseren wij om deze te laten verwijderen. Het is een relatieve kleine ingreep die pijnloos zal verlopen. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor (kleine) lipomen. Een lipoom is een vetknobbel of vet-bultje die meestal net onder de huid wordt aangetroffen. Een lipoom staat daarom ook bekend als ‘vetbult’. Ook deze kunnen met een kleine ingreep worden verwijderd en is een pijnloze (kleine) ingreep.